Wat zijn de kosten voor een muurschildering?

1 hele dag schilderen kost €450. De prijs is incl. btw, materiaal en voorbereidend werk thuis, excl. reiskosten.
De meeste muurschilderingen maak ik binnen 1 dag.
Soms is er minder tijd nodig, dan vallen de kosten wat lager uit.
Met grotere projecten ben ik doorgaans 2 a 3 dagen bezig.

 

Reist u door heel Nederland?

Ik reis tot 125 km (enkele reis) vanaf mijn woonplaats Beverwijk (1942 Noord-Holland). Voor de reiskosten bereken ik €0.25 per km.

Als het verder rijden is dan 40 km (enkele reis) komen er nog voorrijkosten bij van €25 per dag. Indien er op locatie sprake is van betaald parkeren, dan verzoek ik mij deze kosten extra te vergoeden.

 

Hoe lang bent u met een muurschildering bezig?

De meeste schilderingen zijn binnen 1 of 2 dagen gerealiseerd. Bij grotere projecten voor 2 of meerdere dagen plan ik altijd een extra bufferdag in. Dit doe ik voor het geval er iets gebeurt waardoor ik vertraging oploop, of dat ik wat langer bezig ben dan vooraf gedacht. 

 

Wat voor verf gebruikt u?

Ik schilder met acrylverf op waterbasis. Het is kindvriendelijk, geurvrij, droogt snel en is niet schadelijk voor de gezondheid.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over vieze en schadelijke luchtjes. 

 

Wat is de wachttijd?

Op mijn facebook (onder de link info) of instagram (bio) kunt u de huidige wachttijd bekijken.

Deze kan variëren van 3 tot 9 maanden. Mocht u dus interesse hebben in een muurschildering, reserveer dan op tijd.

 

Welke ondergrond is geschikt?

Muurschilderingen maak ik enkel op gladde ondergronden. Glad behang, gestucte muur of een hele lichte korrel behoren tot de mogelijkheden. 

Ook dient de ondergrond voorzien te zijn van muurverf of latex. Ik schilder niet op "afwasbare verf" omdat de verf die ik gebruik hierop minder goed pakt. Geen schuine wanden (achteroverhellend), plafonds, of buiten muren.

   

Ik wil graag een muurschildering, maar weet nog niet precies wat...

U hoeft van te voren niet precies te weten wat u wilt, en ik denk graag mee! U heeft misschien wel wat specifieke wensen of u heeft wat voorbeelden gevonden. Als u mij die input geeft zal ik op basis daarvan verschillende suggesties geven. Ik kijk daarbij ook naar de rest van de ruimte/het interieur. Als u wat foto's van de muur/situatie heeft kan ik zelfs alvast een fotomontage voor u maken van het gekozen ontwerp op de muur. Zo krijgt u al een goede indruk van hoe het eruit zal komen te zien. Het maken van een ontwerp kan gewoon op afstand overlegt worden via de mail of telefoon. Maar neem ook eens een kijkje op mijn pinterest pagina. Daar verzamel ik uiteenlopende muurschilderingen als inspiratiebron. Misschien zit er wel iets bij wat u zoekt!

 

Maakt u ook schilderingen op canvas of op paneel?

Jazeker, en in verschillende maten leverbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fotoportret van uw huisdier, popart, of een schattige me to you beer. Het voordeel van een canvas is dat u de schildering kunt verplaatsen en bijvoorbeeld mee kan nemen met een verhuizing. Er komen alleen wel extra kosten bij voor de inkoop van het canvas. Als de schildering klaar is, kunt u het komen ophalen in mijn woonplaats Beverwijk. 

 

Tekent u het ontwerp eerst op de muur?

Voordat ik begin met schilderen, projecteer ik het ontwerp op de muur met een overheadprojector of beamer. Zo kunt u zelf nog aanwijzingen geven over de grote, en de plek van het ontwerp, en kunt u ook al een beetje zien hoe het zal worden. Om te zorgen dat de verhouding kloppen projecteer ik de figuren op de muur, en de rest van de elementen teken ik uit de losse pols. Bij logo's en teksten maak ik gebruik van een beamer.

 

Wat zijn de werktijden?

Ik werk van 08.30 tot een uur of 17.00. Als u graag wilt dat ik eerder of later kom is dat meestal geen probleem. Soms kan het voorkomen dat ik wat langer doorwerk zodat ik de muurschildering die betreffende dag af kan maken. Dit laat ik dan uiteraard op tijd weten. 

 

Hoe werkt de betaling?

Van tevoren wordt de prijs afgesproken. Dit is inclusief 21% btw, materiaalkosten en reiskosten. Als ik de muurschildering heb gemaakt, ontvangt u een factuur. U kunt het bedrag contant geven als ik er ben of overmaken (binnen 14 dagen na factuurdatum). Verdere informatie m.b.t. het overmaken van het bedrag staat beschreven op de factuur.


Altijd de nieuwste schilderingen? Volg me op social media:

Copyright 2016-2022

 Esther's Muurschilderingen 

 

Muurschildering babykamer I Muurschildering kinderkamer I Kosten muurschildering I Muurschildering logo I Muurschildering woonkamer I Muurschildering slaapkamer I Muurschildering buiten I Muurschildering bedrijf I 

Me to you muurschildering I Disney muurschildering I Muurschildering boom I Muurschildering sportschool I prijs muurschildering I Muurschildering naam I Reclame muurschildering I Muurschildering ontwerpen I

Muurschildering boom I Muurschildering abstract I Muurschildering horeca I Letterschilder I Muurschildering kinderdagverblijf I Muurschildering keuken I muurschildering grafisch | Muurschildering winkel