Wat zijn de kosten van een muurschildering?

De kosten voor een muurschildering hangt af van verschillende factoren. O.a de hoeveelheid details, de grootte, en de soort ondergrond bepalen de prijs.
Een simpele grote schildering is minder werk als een kleine gedetailleerde schildering. Het werk gaat in de details zitten. 
Maar een muurschildering is al mogelijk vanaf €100 (excl. 21% btw) Denk hierbij bijvoorbeeld aan een (kleine) naam of een tekstIk werk niet met een uurtarief, maar met projectprijzen. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf! Voor de reiskosten bereken ik €0.25 per km vanaf Beverwijk. Als het (heen en weer) verder rijden is dan 75 km komen er ook voorrijkosten bij van €20.

 

Hoe lang bent u met een muurschildering bezig?

Dit hangt af van verschillende factoren. O.a van de soort ondergrond en van wat er geschilderd mag worden. De meeste schilderingen zijn wel binnen 1 of 2 dagen gerealiseerd. Bij grotere projecten voor 2 of meerdere dagen plan ik altijd een extra bufferdag in. Dit doe ik voor het geval er iets gebeurt waardoor ik vertraging oploop, of dat ik wat langer bezig ben dan vooraf gedacht. 

 

Wat voor verf gebruikt u?

Ik werk meestal met acrylverf op waterbasis. Het is kindvriendelijk, droogt snel en is niet schadelijk voor de gezondheid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over vieze en schadelijke luchtjes. 

 

Wat is de wachttijd

De wachttijd kan variëren van 1 tot 4 maanden. Mocht u dus interesse hebben in een muurschildering, reserveer dan op tijd. Zo bent u verzekerd van een plekje en voorkomt u teleurstelling! Kan de muurschildering echt niet wachten? Het kan gebeuren dat iemand afzegt of dat ik een klein gaatje vrij heb. U kunt het dus altijd vragen, en dan kijken we samen of u nog ergens tussen past! Op mijn facebook pagina kunt u de huidige wachttijd bekijken.

 

Is er een gladde ondergrond nodig?

Nee hoor, op veel ondergronden is een muurschildering mogelijk. Denk hierbij aan stucwerk, (glasvezel)behang of spachtelputz. Op sommige ondergronden duurt het alleen langer om een muurschildering te maken, en helaas zijn niet alle soorten schilderingen geschikt voor spachtelputz. Een gladde ondergrond geeft vaak wel het mooiste resultaat.

   

Ik wil graag een muurschildering, maar weet nog niet precies wat...

U hoeft van te voren niet precies te weten wat u wilt, en ik denk graag mee! U heeft misschien wel wat specifieke wensen of u heeft wat voorbeelden gevonden. Als u mij die input geeft zal ik op basis daarvan verschillende suggesties geven. Ik kijk daarbij ook naar de rest van de ruimte/het interieur. Als u wat foto's van de muur/situatie heeft kan ik zelfs alvast een fotomontage voor u maken van het gekozen ontwerp op de muur. Zo krijgt u al een goede indruk van hoe het eruit zal komen te zien. Het maken van een ontwerp kan gewoon op afstand overlegt worden via de mail of telefoon. Maar neem ook eens een kijkje op mijn pinterest pagina. Daar verzamel ik uiteenlopende muurschilderingen als inspiratiebron. Misschien zit er wel iets bij wat u zoekt!

 

Maakt u ook schilderingen op canvas of panelen?

Jazeker, en in verschillende maten leverbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fotoportret van uw huisdier, popart, of een schattige me to you beer. Het voordeel van een canvas is dat u de schildering kunt verplaatsen en bijvoorbeeld mee kan nemen met een verhuizing. Er komen alleen wel extra kosten bij voor de inkoop van het canvas. Als de schildering klaar is, kunt u hem komen ophalen in mijn woonplaats Beverwijk. Bezorgen doe ik ook, maar houd dan rekening met bijkomende reiskosten. Ik reken hiervoor €0.25 per km.

 

Tekent u het ontwerp eerst op de muur?

Voordat ik begin met schilderen, projecteer ik het ontwerp op de muur met een overheadprojector of beamer. Zo kunt u zelf nog aanwijzingen geven over de grootte, en de plek van het ontwerp, en kunt u ook al een beetje zien hoe het zal worden. Om te zorgen dat de verhouding kloppen projecteer ik de figuren op

de muur, en de rest van de elementen teken ik uit de losse pols. Bij logo's en teksten maak ik gebruik van een beamer.

 

Wat zijn de werktijden?

Ik werk van 08.30 tot een uur of 17.00. Als u graag wilt dat ik eerder of later kom is dat meestal geen probleem. Soms kan het voorkomen dat ik wat langer doorwerk zodat ik de muurschildering die betreffende dag af kan maken. Dit laat ik dan uiteraard op tijd weten. 

 

Hoe werkt de betaling?

Van tevoren wordt de prijs afgesproken. Dit is inclusief 21% BTW, materiaalkosten en reiskosten. Als ik de muurschildering heb gemaakt, ontvangt u een factuur. U kunt het bedrag contant geven als ik er ben of overmaken (binnen 14 dagen na factuurdatum). Verdere informatie m.b.t. het overmaken van het bedrag staat beschreven op de factuur.


  Volg Esther's Muurschilderingen ook op:

Copyright 2019 Esther's Muurschilderingen 

 

Muurschildering babykamer I Muurschildering kinderkamer I Kosten muurschildering I Muurschildering logo I Muurschildering woonkamer I Muurschildering slaapkamer I Muurschildering buiten I Muurschildering bedrijf I 

Me to you muurschildering I Disney muurschildering I Muurschildering boom I Muurschildering sportschool I prijs muurschildering I Muurschildering naam I Reclame muurschildering I Muurschildering ontwerpen I

Muurschildering boom I Muurschildering abstract I Muurschildering horeca I Letterschilder I Muurschildering kinderdagverblijf I Muurschildering keuken I muurschildering grafisch | Muurschildering winkel