Wat zijn de kosten voor een muurschildering?

1 hele dag schilderen kost €500. Deze prijs is incl. btw en materiaal, excl. reiskosten.
De meeste muurschilderingen maak ik binnen 1 dag.
Soms is er minder tijd nodig, dan vallen de kosten wat lager uit.
Met grotere projecten ben ik doorgaans 2 a 3 dagen bezig.

 

Reist u door heel Nederland?

Ik reis tot 125 km (enkele reis) vanaf mijn woonplaats Beverwijk (1942 Noord-Holland). Voor de reiskosten bereken ik €0.25 per km.

Als het verder rijden is dan 40 km (enkele reis) komen er nog voorrijkosten bij van €25 per dag. Indien er op locatie sprake is van betaald parkeren, dan verzoek ik mij deze kosten extra te vergoeden.

 

Hoe lang bent u met een muurschildering bezig?

De meeste schilderingen zijn binnen 1 of 2 dagen gerealiseerd. Bij grotere projecten voor 2 of meerdere dagen plan ik altijd een extra bufferdag in. Dit doe ik voor het geval er iets gebeurt waardoor ik vertraging oploop, of dat ik wat langer bezig ben dan vooraf gedacht. 

 

Wat voor verf gebruikt u?

Ik schilder met acrylverf op waterbasis. Het is kindvriendelijk, geurvrij, droogt snel en is niet schadelijk voor de gezondheid.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over vieze en schadelijke luchtjes. 

 

Wat is de wachttijd?

Op mijn facebook (onder de link info) of instagram (bio) kunt u de huidige wachttijd bekijken.

Deze kan variëren van 3 tot 9 maanden. Mocht u dus interesse hebben in een muurschildering, reserveer dan op tijd.

 

Welke ondergrond is geschikt?

Muurschilderingen maak ik enkel op gladde ondergronden. Glad behang, gestucte muur of een hele lichte korrel behoren tot de mogelijkheden. 

Ook dient de ondergrond voorzien te zijn van muurverf of latex.

Geen: Buitenmuren, schuine wanden (naar achteren hellend), plafonds.

    

Maakt u ook schilderingen op canvas of op paneel?

Jazeker, en in verschillende maten leverbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fotoportret van uw huisdier, popart, of een schattige me to you beer. Het voordeel van een canvas is dat u de schildering kunt verplaatsen en bijvoorbeeld mee kan nemen met een verhuizing. Er komen alleen wel extra kosten bij voor de inkoop van het canvas. Als de schildering klaar is, kunt u het komen ophalen in mijn woonplaats Beverwijk. 

 

Tekent u het ontwerp eerst op de muur?

Voordat ik begin met schilderen, projecteer ik het ontwerp op de muur met een overheadprojector of beamer. Zo kunt u zelf nog aanwijzingen geven over de afmeting, de plek van het ontwerp, en kunt u ook al een beetje zien hoe het zal worden. Om te zorgen dat de verhouding kloppen projecteer ik de figuren op de muur, en de rest van de elementen schilder ik uit de losse pols. Bij logo's en teksten maak ik gebruik van een beamer.

 

Wat zijn de werktijden?

Ik werk van 08.30 tot een uur of 17.00. Als u graag wilt dat ik eerder of later kom is dat meestal geen probleem. Soms kan het voorkomen dat ik wat langer doorwerk zodat ik de muurschildering die betreffende dag af kan maken. Dit laat ik dan uiteraard op tijd weten. 

 

Hoe werkt de betaling?

Van tevoren wordt de prijs afgesproken. Deze is inclusief btw, materiaal en reiskosten. Als ik de muurschildering heb gemaakt, ontvangt u een factuur. De betaling mag contant worden voldaan of worden overgemaakt d.m.v. een betaalverzoek. 


Altijd de nieuwste schilderingen? Volg me op social media:

Copyright 2016-2024

 Esther's Muurschilderingen 

 

Muurschildering babykamer I Muurschildering kinderkamer I Kosten muurschildering I Muurschildering logo I Muurschildering woonkamer I Muurschildering slaapkamer I Muurschildering buiten I Muurschildering bedrijf I 

Me to you muurschildering I Disney muurschildering I Muurschildering boom I Muurschildering sportschool I prijs muurschildering I Muurschildering naam I Reclame muurschildering I Muurschildering ontwerpen I

Muurschildering boom I Muurschildering abstract I Muurschildering horeca I Letterschilder I Muurschildering kinderdagverblijf I Muurschildering keuken I muurschildering grafisch | Muurschildering winkel