Wilt u die saaie wachtruimte opvrolijken, iets sfeervols op de werknemersvloer, of de kale muur achter de toonbank voorzien van een logo? Met een muurschildering kunt u vele kanten op. Een muurschildering maakt de ruimte bijzonder en je creëert een echte blikvanger. Laat uw fantasie de vrije loop want ik kan elk gewenst ontwerp voor uw bedrijf realiseren. Ik meng de kleuren van uw logo zelf op kleur, en zorg dat alles strak op de muur komt te staan.

Bedrijfsrestaurant KPMG Nederland

Muurschilderingen gemaakt voor het bedrijfsrestaurant bij KPMG Nederland in Amstelveen. 
Geschilderd op een licht gekorrelde muur. De kleuren zijn met de hand nauwkeurig op kleur gemengd a.d.h.v. de kleurenkaart.


Sportschool Haarlem

Het logo 2 meter groot op de muur geschilderd. Een echte blikvanger is het geworden!

Bij Fundamentals Personal Training in de binnenstad van Haarlem.


Brandweer Den Helder

Het leslokaal bij de brandweer in Den Helder was nogal kaal en wit... Nu niet meer!

Coffee & Cocktails Haarlem

Blauwtinten en goud zijn de kleuren die overal terug komen bij Waterline Coffee & Cocktails in de binnenstad van Haarlem.

Om de ruimte nog meer sfeer en eenheid te geven, is er daarom voor gekozen om deze kleuren tevens te gebruiken voor de muurschilderingen.

Ben je in Haarlem en heb je zin in een lekker bakkie koffie of een heerlijke cocktail? Kom dan langs als je in de buurt bent.

Je vindt ze aan de Turfmarkt 2.


Borden snackbar

Voor de ijsverkoop van snackbar Citysnack in Beverwijk, maakte ik een aantal handgeschilderde borden om het een tropisch sfeertje te geven.

Door het plaatsen van een nieuwe automatiek was er rechts een loze ruimte vrij gekomen. 

Dat is creatief opgelost door een op maat gemaakt bord te beschilderen met de illusie van een automatiek met wel hele gekke snacks! 


Muurschildering logo Wijs

Handgeschilderd logo als muurschildering op het kantoor van Wijs Letselschade in Laren.

Muurschildering logo ToThePoint

De behandelkamer voorzien van het logo bij ToThePoint Therapie in Tiel. Geschilderd op glasvezelbehang met een fijne structuur.


Switi icecream

Het thema van deze ijssalon in Almere is oud hollands. Van hieruit mocht ik een ontwerp opzetten voor het logo en de wanden in de winkel, om het vervolgens op de muur te schilderen. 

Muurschildering bedrijfslogo CMN Haarlem

Handgeschilderd logo als muurschildering. De grote lege muur is verleden tijd!

Brandweerkazerne Hoorn

Handgeschilderd logo van het brandweerkorps in Hoorn.

Muurschildering Superbowl

Handgeschilderd logo voor een mediterraans restaurant in Heemskerk.

Muurschilderingen restaurant De IJmond in IJmuiden

Logo muurschildering entree, en de toiletdeuren geschilderd met silhouette van dame en heer bij Restaurant De IJmond in IJmuiden.

De kleuren zijn met de hand nauwkeurig op kleur gemengd zodat deze perfect passen bij de huisstijl.

Schoonheidssalon

Diverse logo muurschilderingen gemaakt voor verschillende schoonheidssalons.

Muurschilderingen Kyowa Kirin B.V. in Hoofddorp

Deze Kleurrijke muurschilderingen heb ik gemaakt voor een farmaceutisch bedrijf genaamd Kyowa Kirin Pharma B.V. in Hoofddorp.

De telefooncellen/ meeting rooms mochten worden voorzien van meer kleur d.m.v. de 4 kernwaarden die worden gebruikt binnen het bedrijf.

Altijd de nieuwste schilderingen? Volg me op social media:

Copyright 2016-2024

 Esther's Muurschilderingen 

 

Muurschildering babykamer I Muurschildering kinderkamer I Kosten muurschildering I Muurschildering logo I Muurschildering woonkamer I Muurschildering slaapkamer I Muurschildering buiten I Muurschildering bedrijf I 

Me to you muurschildering I Disney muurschildering I Muurschildering boom I Muurschildering sportschool I prijs muurschildering I Muurschildering naam I Reclame muurschildering I Muurschildering ontwerpen I

Muurschildering boom I Muurschildering abstract I Muurschildering horeca I Letterschilder I Muurschildering kinderdagverblijf I Muurschildering keuken I muurschildering grafisch | Muurschildering winkel