Heeft u wat inspiratie nodig?

Neem dan eens een kijkje op mijn pinterest pagina. Daar verzamel ik uiteenlopende muurschilderingen als inspiratiebron. Maar er zit ook nog van alles in mijn hoofd, dus vraag gerust naar mijn eigen ideeën.

Abstracte muurschildering

Wilt u iets speciaals? Dan is een abstracte muurschildering misschien wel iets voor u. Zo maak ik bijvoorbeeld schilderingen op basis van geometrische vormen, of lijntekeningen. U kunt hier qua vormen, afmeting en kleur vele kanten mee op. Abstract schilderwerk is goed geschikt voor een kantooromgeving, en past goed bij een modern of scandinavisch interieur. Ik let altijd goed op het kleurgebruik en de plaatsing van de muurschildering in de ruimte, dat moet natuurlijk een mooi geheel vormen!

Muurschildering van foto

U kunt door mij een muurschildering of canvas vanaf een foto laten maken. Bijvoorbeeld een foto portret, of popart. Dat kan een foto van uzelf zijn, uw kinderen, maar bijvoorbeeld ook van een beroemdheid.

Ik bewerk de (aangeleverde) foto voor u. Dat kan worden uitgevoerd in zwart-wit maar natuurlijk ook in grijs tinten, sepia of felle kleuren! Helemaal afhankelijk van uw wensen en interieur.  

Fotomontage

Ik kan voor u een foto montage maken van het gekozen ontwerp of plaatje wat u in gedachten heeft. Zo krijgt u alvast een goed beeld van wat u kunt verwachten. Het enige wat ik hiervoor nodig heb, is een foto van de betreffende muur.

Teksten

Op het gebied van muurteksten is eigenlijk van alles te realiseren.

Een muurtekst trekt de aandacht en geeft de ruimte een unieke uitstraling. Denk aan een gedicht boven de bank, of leuke quote in uw winkel. Heeft u al een lettertype in gedachten, of wilt u hierin advies? Door mijn achtergrond als grafisch ontwerper beschik ik over honderden lettertypes, van sierlijk en strak, tot robuust en stoer. Daar zit vast iets bij wat u zoekt! Dan zorgen we er samen voor dat de tekst prima aansluit bij de omgeving.

Babykamer

Een muurschildering is een leuke toevoeging aan de babykamer. Je zet er heel duidelijk een thema of een sfeer mee neer. Zo zijn de pluizige me to you beertjes heel populair. Maar heeft u al eens nagedacht over een gedicht of een liedje? Iets unieks voor de babykamer is een schildering vanaf het geboortekaartje. Het ontwerp hiervan of een aantal elementen worden dan op de muur geschilderd. 

Kinderkamer

Op een kinderkamer kunt u het eigenlijk bijna zo gek maken als u wilt. 

Wat is er voor kinderen leuker dan voor het slapen gaan te dansen met hun favoriete tekenfilm figuur. Of te kletsen met de dieren uit de jungle. Maar een prinsessenkamer met glitters erbij kan natuurlijk ook!...

Slaapkamer

Het stylen en inrichten van de slaapkamer is vaak een ondergeschoven kindje. De meeste tijd dat je er bent heb je je ogen dicht. Maar je begint en eindigt er wel je dag. Het verdient dus best wel wat aandacht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie mandala, een paar veren, of een magnolia tak? 


Altijd de nieuwste schilderingen? Volg me op social media:

Copyright 2016-2024

 Esther's Muurschilderingen 

 

Muurschildering babykamer I Muurschildering kinderkamer I Kosten muurschildering I Muurschildering logo I Muurschildering woonkamer I Muurschildering slaapkamer I Muurschildering buiten I Muurschildering bedrijf I 

Me to you muurschildering I Disney muurschildering I Muurschildering boom I Muurschildering sportschool I prijs muurschildering I Muurschildering naam I Reclame muurschildering I Muurschildering ontwerpen I

Muurschildering boom I Muurschildering abstract I Muurschildering horeca I Letterschilder I Muurschildering kinderdagverblijf I Muurschildering keuken I muurschildering grafisch | Muurschildering winkel